JULEAFTEN

JULEAFTEN HOS HEREFORD VILLAGE


Hereford Village byder på en dejlig klassisk julemiddag. Spar dem selv for en masse besvær og spring opvasken over. Restauranten åbner 18.00 og servering starter kl.18:30
klassisk 3 retters julemiddag alt inkl.
Forret
Graved laks serveret med sennepsdressing og hjemmebagt brød
Hertil serveres: Vina Tarapacá Reserva Chardonnay

Hovedret
Flæskesteg med sprød svær
Gammeldags andesteg med æbler og svesker
hjemmelavet rødkål, brune- & hvide kartofler
kokkens dejligste sauce
Hertil serveres: Vina Tarapacá Reserva Cabernet/Sauvignon

Dessert
Dejlig hjemmelavet ris a la mande serveret med lun kirsbærsauce
( der er selvfølgelig mandelgave ) Hertil serveres et glas køligt: Vina Tarapacá Late Harvest
Kaffe el. Te

Depositum senest 01.12.22... 250,- pr. pax
Pris Pr. kuvert Alt ink........................... 699,-
KUN VED BORDBESTILLING
Hereford Village Frederikesberggade 21, 1. floor 1459 københavn K Tlf. +4533323000 info@herefordvillage.dk

RESERVATION

ARRANGEMENTER PÅ HEREFORD VILLAGE


Hvis du vil være lige der, hvor det sker, så er det hos Hereford Village på Strøget lige midt i København kun 1 min. fra Rådhuspladsen og et stenkast fra Tivoli. Hos os kan du finde arrangementer såsom julefrokost, juleaften, nytårsaften og vi holder også gerne dit eget selskab! Hereford Village tilbyder alt, hvad dit hjerte begærer.

Alt fra lækre, møre steaks til lettere retter og vegetariske serveringer. Hvis du og dit selskab har svært ved at bestemme sig for, hvad menuen skal være. Så benyt jer af vores lækre Hereford Luksus buffet. Her finder I alt fra spareribs, bøffer, salater, supper og vegetariske anretninger. Vi åbner kl 12.00 hver dag og står altid klar til at tage imod dig og dit selskab! Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit kommende selskab!

RESERVATION

  • Vi (4 personer) havde en dejlig aften d. 12.9.20 med mør steak (friskskåret af oksefileten) og dejligt tilbehør samt lækker chokolade dessert. Oven i købet til dealpris, hvor der også var 1/2 pris på drikkevarerne. Overraskende godt, så det prøver vi gerne igen :-)

    Susanne
  • God steak, god dessert, venlig betjening, og så ovenikøbet til "deal-pris". Det blev til en dejlig aften for 4 personer. Kan varmt anbefales.
    A. Jay
  • Min mand og jeg har idag været på HerefordVillage og er meget positiv overrasket. Fik læst på trustpilot inden besøget og forventede ærligt ingenting i den gode retning. Men blev i den grad glædeligt forkælet👌🏻 Dejlig venlig modtagelse af smilende personale, hurtig service, og dejlig veltillavet mad som buffet, lækkert mørt kød, gode flødekartofler, meget fin salatbuffet, dessert og frugt, intet at klage over.
    Lise Andersen
RESERVATION