CATERING

HEREFORD VILLAGE EKSKLUSIV CATERING


HEREFORD VILLAGE CATERING

Hereford har i mange år været en del af danskernes festarrangementer både inde og ude af huset...
Med en eksklusiv festbuffet, som indeholder det prisvindnde og anerkendte oksefilet fra Freygaard, kan du sikre dig en sublim spiseoplevelse med dine gæster.

FEST MENUEN BESTÅR AF:

- Laksemousse pyntet med kaviar, lime og friske dildkviste
- Unghane marineret med pesto, friske krydderurter, lime og god olivenolie
- Små ovnbagte kartofler med citronpeber og den gode flagesalt
- Freygaard marineret rosastegt oksefilet
- Haricots verts æblevinaigrette med rødløg, salatost og soya-solsikkekerner
- Salat med kikærter, rødløg, agurk og peberfrugt vendt i vinaigrette
- Den klassiske bearnaise sauce med frisk estragon
- God rig chokoladekage pyntet med cremefraiche, bær og frysetørret hindbær
- Friskbagt Italiensk ciabattabrød

Pris 369,-


BESTILLING

ARRANGEMENTER PÅ HEREFORD VILLAGE


Hvis du vil være lige der, hvor det sker, så er det hos Hereford Village på Strøget lige midt i København kun 1 min. fra Rådhuspladsen og et stenkast fra Tivoli. Hos os kan du finde arrangementer såsom julefrokost, juleaften, nytårsaften og vi holder også gerne dit eget selskab! Hereford Village tilbyder alt, hvad dit hjerte begærer.

Alt fra lækre, møre steaks til lettere retter og vegetariske serveringer. Hvis du og dit selskab har svært ved at bestemme sig for, hvad menuen skal være. Så benyt jer af vores lækre Hereford Luksus buffet. Her finder I alt fra spareribs, bøffer, salater, supper og vegetariske anretninger. Vi åbner kl 12.00 hver dag og står altid klar til at tage imod dig og dit selskab! Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit kommende selskab!

RESERVATION

  • Vi (4 personer) havde en dejlig aften d. 12.9.20 med mør steak (friskskåret af oksefileten) og dejligt tilbehør samt lækker chokolade dessert. Oven i købet til dealpris, hvor der også var 1/2 pris på drikkevarerne. Overraskende godt, så det prøver vi gerne igen :-)

    Susanne
  • God steak, god dessert, venlig betjening, og så ovenikøbet til "deal-pris". Det blev til en dejlig aften for 4 personer. Kan varmt anbefales.
    A. Jay
  • Min mand og jeg har idag været på HerefordVillage og er meget positiv overrasket. Fik læst på trustpilot inden besøget og forventede ærligt ingenting i den gode retning. Men blev i den grad glædeligt forkælet👌🏻 Dejlig venlig modtagelse af smilende personale, hurtig service, og dejlig veltillavet mad som buffet, lækkert mørt kød, gode flødekartofler, meget fin salatbuffet, dessert og frugt, intet at klage over.
    Lise Andersen
RESERVATION