BRUNCH

BRUNCH HOS HEREFORD VILLAGE


HEREFORD VILLAGE BRUNCH
Kom glad til en skøn brunch, der ligger en god bund til resten af dagen, for der er alt hvad en brunch skal indeholde, og så lige lidt ekstra... Hereford Village der er beliggende på Strøget i hjertet af København, forsøder nu din morgenstund med en fyldig brunchtallerken.
Du kan holde hyggestund med den eller dem du holder af med smagfulde brunch-lækkerier.
Du kan tilkøbe en skøn energibombe, nemlig friskpresset juice eller den fantastiske ingefær-shot som prikken over i'et. Den er er både sød og stærk på samme tid, men ikke for krads, og så sørger den for, at man kommer godt fra start...den giver energi til resten af dagen...for der er noget om det, når de i Japan drikker ingefær, som vi andre drikker mokka!.
MENUEN BESTÅR AF:

Græsk yoghurt med frisk frugt og ahornsirup
Æggekage og sprød bacon og drys af purløg
Klassiske Americanske Pandekager med Ahornsirup
Krydrede brunchpølser
3 slags danske og franske oste
Agurk og sprød peberfrugt
Hjemmelavet marmelade
Dagens mini dessertkager
Frisk frugt
Friskbagt brød og rugbrød og smør
Valgfri kaffe


Pris 159,-


RESERVATION

ARRANGEMENTER PÅ HEREFORD VILLAGE


Hvis du vil være lige der, hvor det sker, så er det hos Hereford Village på Strøget lige midt i København kun 1 min. fra Rådhuspladsen og et stenkast fra Tivoli. Hos os kan du finde arrangementer såsom julefrokost, juleaften, nytårsaften og vi holder også gerne dit eget selskab! Hereford Village tilbyder alt, hvad dit hjerte begærer.

Alt fra lækre, møre steaks til lettere retter og vegetariske serveringer. Hvis du og dit selskab har svært ved at bestemme sig for, hvad menuen skal være. Så benyt jer af vores lækre Hereford Luksus buffet. Her finder I alt fra spareribs, bøffer, salater, supper og vegetariske anretninger. Vi åbner kl 12.00 hver dag og står altid klar til at tage imod dig og dit selskab! Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit kommende selskab!

RESERVATION

  • Vi (4 personer) havde en dejlig aften d. 12.9.20 med mør steak (friskskåret af oksefileten) og dejligt tilbehør samt lækker chokolade dessert. Oven i købet til dealpris, hvor der også var 1/2 pris på drikkevarerne. Overraskende godt, så det prøver vi gerne igen :-)

    Susanne
  • God steak, god dessert, venlig betjening, og så ovenikøbet til "deal-pris". Det blev til en dejlig aften for 4 personer. Kan varmt anbefales.
    A. Jay
  • Min mand og jeg har idag været på HerefordVillage og er meget positiv overrasket. Fik læst på trustpilot inden besøget og forventede ærligt ingenting i den gode retning. Men blev i den grad glædeligt forkælet👌🏻 Dejlig venlig modtagelse af smilende personale, hurtig service, og dejlig veltillavet mad som buffet, lækkert mørt kød, gode flødekartofler, meget fin salatbuffet, dessert og frugt, intet at klage over.
    Lise Andersen
RESERVATION